Notice: _load_textdomain_just_in_time işlevi yanlış çağrıldı. Translation loading for the td-cloud-library domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen WordPress hata ayıklama bölümüne bakın. (Bu ileti 6.7.0 sürümünde eklendi.) in /var/www/vhosts/olcal.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Google Earth Yeni Özellikler | olcal.com
11.6 C
Gaziantep
3 Mayıs 2025, Cumartesi
AnasayfaGenelGoogle Earth Yeni Özellikler

Google Earth Yeni Özellikler

- Reklam -

Arama motoru google’ın popüler coğrafya programı olan google earth’ın yeni bir sürümü piyasaya sürüldü. Bu yeni sürümde olan özellikleri ile artık denizin dibin ve kızıl gezegen marsı görebileceğiz. Artık okyanusun dibindeki güzellikler görülebilir hale geldi. Batık gemiler ve volkanlar görüntülenebilecek. Ayrıca herkesin merak konusu olan kızıl gezegen marsı görüntülebilme imkanımız bu program sayesinde var. Google mars ile ilgili bilgileri Nasa’dan aldığı bilgiler doğrultusunda kullanıcılarına sundu.

Böylece çocuklar için güzel bir bilgi kaynağı olacaktır. Google Nasa ile yaptığı anlaşma ile geleceğin üniversitesini kurma kararı aldı. Bu üniversitede yapay zeka gibi ilginç derslerin verilmesi planlanıyor. Bakalım google ilerleyen zamanlarda hangi yenilik ile karşımıza çıkacak.

- Reklam -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON YAZILAR

- Reklam -