11.6 C
Gaziantep
28 Mart 2024, Perşembe
AnasayfaHaberHizmetçiler ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! 7 Mart 2020

Hizmetçiler ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! 7 Mart 2020

- Reklam -

Kanal D’nin iddialı dizisi Hizmetçiler’in 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. İstanbul’da lüks bir sitede çalışan dört hizmetçinin yaşadığı ilişkileri ve gizemli olayları anlatan Hizmetçiler’in yayın tarihi de belli oldu. Peki Hizmetçiler ne zaman başlıyor? İşte konusu, oyuncu kadrosu ve 1. bölüm fragmanı.

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Hizmetçiler, İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alıyor.

Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar”, Amerika’da “Devious Maid’s” adı ile yayınlanmış ve büyük ses getirmiş olan, senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alp Özgen’in kaleme aldığı Hizmetçiler’in 1. bölümü 7 Mart Cumartesi akşamı Kanal D’de olacak.

Yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın üstlendiği Hizmetçiler’in yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

Hizmetçiler Dizisi Konusu

Küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı İstanbul’un ünlü ailelerinden Atahanlıların torunlarının kaçırılmasıyla bir günde tümden değişir. Onu lüks bir sitenin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona bu kez bambaşka bir oyun oynar. 

Adına Cennet Konakları denen bu lüks sitede artık bir hizmetçidir. Birbirinden farklı zengin hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye başlar. Üstelik tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetçilerin de sırları vardır.

- Reklam -

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON YAZILAR

- Reklam -